full-heart empty-heart-orig empty-heart lock
Spar op til 70 %
Hurtig levering
Over 1,5 millioner tilfredse kunder
Stort udvalg topmærker
Spar op til 70 %
Hurtig levering
Over 1,5 millioner tilfredse kunder
Deloox banner

Just enjoyDeloox Banner

Hos Deloox kan du glæde dig over de bedste brands, skønne produkter, lave priser og god service.

Vores udvalg består at mere end 500 topbrands! Oplev vores store udvalg af luksusparfumer, hudplejeprodukter, lækker makeup og professionelle hårprodukter.

Men du kan selvfølgelig kun glæde dig over dit nye produkt, hvis du ved, at du ikke har betalt for meget for det. Derfor arbejder vi så effektivt som muligt, køber ind på en smart måde og i større mængder. Vi arbejder fx ikke sammen med smarte reklamebureauer, og vi ejer ikke dyre detailbutikker.

Vores fantastiske service gør, at du kan regne med superhurtig forsendelse. Vi har 90 dages returret. Selvom vi er et stort firma, pakker vi stadig dine gaver ind i hånden. Vi er også til rådighed via e-mail og telefon, hvis du har spørgsmål.

Deloox Banner

Det er meget nemt at bestille, vi gør det nemt for dig.

Shopping hos os skal ganske enkelt være en god oplevelse. Du skal hurtigt og nemt kunne finde det, du leder efter, helt uden besvær. Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om vores produkter!

Deloox Banner

Vi giver dig ærlig og fuldstændig information, og du kan regne med os.

Vi blev grundlagt i 2009 og har hjulpet mere en 1,5 million kunder. Disse kunder har været meget tilfredse, de har givet os en gennemsnitlig rating på 9,3. Det er kun muligt, fordi vi er åbne og fair. Hvis der er noget galt med produktet, kan du returnere det uden ekstra omkostninger. Kontakt kundeservice, så hjælper de dig.

Deloox Banner

Vi vil gerne overstige dine forventninger, og det kan vi kun, hvis vi arbejder på at blive endnu bedre.

Vi arbejder løbende på et endnu flottere og brugervenligt website. Vi forsøger også at tilpasse vores services endnu bedre til dine behov. Forslag til forbedringer? Send en besked til kundeservice@deloox.dk.

Feedback